POTVERDORIE HET LUKTE WEER NIET OM TE SCOREN

HCSC JO 23-1 ----------OFC JO 23-2

UITSLAG      2-0

Op naar Den Helder tegen de nummer twee uit onze poule. Het was een beetje spannend om het team compleet te krijgen. We hadden wat jongens op vakantie, blessure en schorsing. Robert en Jesse top hoor dat jullie toch naar Den Helder zijn gekomen. Maar team toch compleet met dank aan Twan en Kasper voor het mee denken.

Oscar broer van Kasper lekker kerel en fantastische wedstrijd gespeeld hoor. Justin en Finn ook jullie super bedankt voor het mee spelen ook fantastische wedstrijd. En wel te bedenken we speelde niet thuiskwamen toch even naar Den Helder. Toppers hoor.! Nou Ed lekker kleurtje jongen na weekje skivakantie ook weer bij het team. Ik zag het gaan gebeuren vandaag jongens wat een werklust, was een kwestie van tijd dat we ons eerst doelpunt zouden scoren, zeker 35 minuten lang creëerde kans na kan kans.

Tegenstander was misschien 1 keer over de middellijn gekomen. Maar nee hoor daar waar we zeker minimaal 3x prima kansen hadden gecreëerd het lukte gewoon niet. Ze hadden dan ook wel veel geluk en een vast keeper op doel staan. Onze keeper kon er vandaag niet bij zijn. Maar 2 spelers van ons team Milo en Mike waren bereid om alle twee een helft op doel te staan. Milo en Mike super hoor mannen. We gingen de rust in met een 0-0 stand zeer onverdiend, maar het was niet anders. Je kon erop wachten hun roken de kans wat jullie niet doen dan gaan wij dat wel doen.

En het gebeurde dan ook 1-0 en 2-0, tot de laatste minuut van alles geprobeerd. Om de druk er op te houden en toch de aansluiting te makken. Mannen we hebben een zeer strijdvaardig team gezien vandaag complimentjes allemaal. Het was zuur om met lege handen ruim een uur naar Oostzaan terug te rijden. Zaterdag tegen Blokkers thuis, uit lullig verloren. Maar dat gaat zaterdag zeker niet gebeuren.

Mannen Zaterdag gaan de ballen er gewoon in.