tel. 075-6841668

DOOR NARE BLESSURE HALVE WEDSTRIJD GESPEELD.

OFC JO 23 -2 -----------VOLENDEAM JO 23-2

UITSLAG   0-3

Ja helaas hebben we maar een halve wedstrijd gespeeld door nare blessure bij Volendam. Kom er verder in het verslag nog even op terug.

We waren erg benieuwd of we de opgaande spiraal zouden voortzetten van vorige week. Maar ja wat gebeurt er laten we nou toch precies tegen het sterkste team uit onze poule voetballen Volendam JO 23-2 die bijna zeker de kampioen gaat worden. En toch we deden zeker gezien de gecreëerde kansen niet onder voor hen. Wat deden wij onze best zeg om alles uit de kast te halen en er een wedstrijd van te maken. Ja op de paal op de lat, net voorlangs nou mannen wat hadden wij pech vandaag zeg. Dan zakt de moed in de schoenen jongens, zij wel scoren en wij steeds net niet. Maar mannen gigantisch compliment hoor we bleven erin geloven.

Enkele minuten voor de rust speler van Volendam kwam zonder dat er een tegenstander in de buurt was ongelukkige ten val, en het zag er wel heel erg uit. Zijn knie zat op een plaats waar die niet hoorde, wauw wat een naar gezicht. Ambulance gebeld onder tussen diversen mensen die wel heel erg hun best deden om het voor deze jongen zo aangaan mogelijk te maken op allerlei manieren.

Wat een toppers echt waardering voor jullie kanjers. Er werd besloten om niet meer te starten met de tweede helft goede keuze. Ja Theo zit je zo lekker in de wedstrijd en dat nog tegen Volendam wat bijna altijd een beladen wedstrijd is, vaak met onbegrip van de tegenstander.

En vandaag de wedstrijd had je helemaal onder controle Volendam en wij waren best te vrede over het op hele goede begeleiden van de wedstijd topman. Moet het toch even vermelde hoor Theo bijna ja U leest het goed 78 JAAR !! Mannen zaterdag naar Blokkers we gaan ervoor moet van die laatste plaats af

Dat kan toch niet anders met dit fantastisch vrienden team.

Ed namens het hele team en Michel en Joop hele fijne ski vakantie heel thuis komen hoor.